Buscador

Encontrado(s) 6052 resultado(s)
Encontrada(s) 606 página(s)

Monestir de Pedralbes : església: vitralls

  • Gri Espinagosa, Josep
  • Departament d'Arquitectura
Restauració dels vitralls, Foto del procés de restauració, plafó b5. Vidre posat per matitzar l'entrada excessiva de llum al rostre de Crist.
Proyecto:


Monestir de Pedralbes : església: vitralls

  • Gri Espinagosa, Josep
  • Departament d'Arquitectura
Restauració dels vitralls, Foto inicial, plafó b7, cara externa, sense llum a través. Geomètric.
Proyecto:


A Antonio Machín

  • Direcció Tècnica d'Urbanisme
  • Universitat de Barcelona. Centre de Recerca Polis
Taller de Subías i Berlinghieri, Primer pla d'un monument en homenatge a Antonio Machín. Aquest es situa a la plaça Vicenç Martorell. La placa i el medalló de l'obra són de bronze patinat verd, sobre pedra.
Proyecto:


Fossar de les Moreres

  • Direcció Tècnica d'Urbanisme
  • Universitat de Barcelona. Centre de Recerca Polis
Materials utilitzats: mur aplacat de granit vermell polit, paviment de totxo manual a sardinell, peveter d'acer pintat., Fiol Costa, Carme, Primer pla de l'obra. Peveter situat al capdamunt d'una estructura metàl·lica de 15 metres d'alçada, pintada del mateix vermell del terra i plantat al mig del fossar, inclinat cap a Santa Maria del Mar. Als màrtirs de 1714.
Proyecto:


Mitgera Pavia

  • Direcció Tècnica d'Urbanisme
  • Universitat de Barcelona. Centre de Recerca Polis
La planta baixa, es va emmarcar i protegir., DRAC; Cerdan, Rafael; Mitjans, Andreu (realitzadors artístics), Primer pla, de la mitgera.Els pintors van simular la continuació de la façana imitant, un a un, els seus elements, en aquest cas un home en un balcó.
Proyecto:


Els quatre angelots

  • Direcció Tècnica d'Urbanisme
  • Universitat de Barcelona. Centre de Recerca Polis
També conegut com a Angelots de l'estany dels magnoliers. De bronze, cada angelot mesura diferent., Granero Sierra, Lluïsa (escultora); Casamor, Joaquim (arquitecte), Primer pla d'un dels angelots de l'estany. L'entrada situada a la part del darrere del Palau empalma amb un joc d'aigua que va baixant entre magnoliers. Quatre angelots per ornamentar l'estany amb el joc d'aigua acaba desembocant.
Proyecto:


La cançó popular

  • Universitat de Barcelona. Centre de Recerca Polis
  • Direcció Tècnica d'Urbanisme
Mesura 2,10 x 1,40 x 0,70 metres, i fou realitzada en pedra., Blay, Miquel (escultor); Domènech i Montaner, Lluís (arquitecte), Pla en detall, contrapicat, de la part superior del relleu de la façana del Palau de la Música anomenat La cançó popular. Aquesta escultura es troba a la cantonada dels carrers Sant Pere Més Alt i Amadeu Vives. L'escultor va ser Miquel Blay
Proyecto:


Casa d'apostes

  • Direcció Tècnica d'Urbanisme
  • Universitat de Barcelona. Centre de Recerca Polis
Pla general de la placa de la Casa d'Apostes de la ciutat de Barcelona.
Proyecto:


Bombardeigs del 1938

  • Universitat de Barcelona. Centre de Recerca Polis
  • Direcció Tècnica d'Urbanisme
Pla detall de la placa en record a les victimes del bombardeig del 1938. La placa mesura 0,60 x 0,80 metres i és d'acer.
Proyecto:


Estatuts de la Universitat de Barcelona

  • Universitat de Barcelona. Centre de Recerca Polis
  • Direcció Tècnica d'Urbanisme
Primer pla, contrapicat, de la placa en record a l'any en que es van modificar i aprovar els nous estatuts. Mesura 1,50 x 1,35 metres i és de ciment.
Proyecto:


Buscador avanzado