Encontrado(s) 859 resultado(s)
Encontrada(s) 86 página(s)

Xylanases and pullulanases and their applications in food technology

  • Carreras Leal de Ibarra, Max
  • Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Pòster, Juny
Proyecto:


Supplementation to reduce gastrointestinal disorders in ultra endurance athletes

  • Cavalcanti, Marianna
  • Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Pòster, Juny
Proyecto:


New article on wikipedia : ultra high pressure homogenization (UHPH)

  • Conejero Aguilar, Marta
  • Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Pòster, Juny
Proyecto:


Biofilms, spoilage microorganisms and meat products deterioration

  • Jiménez Cantero, Miguel
  • Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Pòster, Juny
Proyecto:


RNA interference in designing new crops

  • Llargués Figueras
  • Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Pòster, Febrer
Proyecto:


Egg as food : viquipèdia article

  • Pallarés Subirats, Marc
  • Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Pòster, Juny
Proyecto:


Study of the environmental impacts of food wastage

  • Pomerol Olaya, Milena
  • Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Pòster, Juny
Proyecto:


The use of intelligent packaging in order to reduce food waste

  • Pugès Palomares, Marina
  • Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Pòster, Juny
Proyecto:


Use of essential oils as alternative to food additives

  • Torrentó Mingatos, Mireia
  • Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Pòster, Febrer
Proyecto:


Biotechnological improvement in the production of wine : the role of pectinases

  • Marquès Duran, Pau
  • Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Pòster, Juny
Proyecto:


Buscador avanzado