author = "Baltar Veloso, Ramón"

Encontrado 16 documentos, página mostrada 1 de 2

Apicio IV 2, 21

Description: The reading e lanatis instead of lagitis of the MSS in Apicius IV 2, 21 is suggested. , No disponible.
Language(s): Español

Un lema a revisar en Plinio, NH XXXII 149 Un lema a revisar en Plinio, NH XXXII 149

Description: At Plinius, NH XXXII 149, the author conjetures ...lepus... lupus... for ...elepris... lepus.... , No disponible.
Language(s): Español

Nota volandera a una receta de Apicio Nota volandera a una receta de Apicio

Description: Giarratano-Vollmer's surmise that the unsound reading baca in Apicius 3.10.3 could conceal aqua should not to be taken for granted on account of the implausibility of the transcription, the name of water being far too familiar to the scribes so as to mislead them in such a way. Instead, for the sake...
Language(s): Español

De fantasmas y similares De fantasmas y similares

Description: A tentative classification of ghost-words by their origin provides the background for the discussion of the possibility that the fish name solas, a hapax legomenon to be found in Pliny’s catalogue of fishes (Nat. 32.151) —according to the very dubious reading of the Bamberg MS— came into existence t...
Language(s): Español

¿Un término médico en Apicio? ¿Un término médico en Apicio?

Description: The author proposes as probable the restitution of cissam ‘pregnant woman’s craving’ instead of the corrupt siccam in the title of Apic. 4.2.18 recipe. , No disponible.
Language(s): Español

Una pescadilla filológica

Description: Libro homenaxe ó profesor Constantino García nos seus 25 anos como catedrático (Filoloxía Románica). Está estructurado en dous volumes: t. 1. Lingüística t. 2. Historia externa, historiografía, sociolingüística. Filoloxía e literatura medievais. Literatura moderna e contemporánea, teoría da...
Language(s): Español

Encontrado 16 documentos, página mostrada 1 de 2

Uso de cookies: Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para dar un mejor servicio. Si continúa navegando se considera que acepta su uso. OKMás información